eerste testberichtje
Blijf op de hoogte en volg dorien
06 Januari 2008 | Nederland, Arnhem
heel kort voor wie het nog niet weet: 30 januari ga ik met 4 klasgenootjes naar Zuid Afrika om daar Nature Conservation te studeren voor ongeveer 10 maanden. De bedoeling is dat ik op deze site een algemeen hoe en wat ga bijhouden, mocht je nu in de emailadreslijst staan, dit lezen en bedenken dat je niet op de hoogte gehouden wil worden, mail mij dan even, dan pas ik de lijst aan. Andersom natuurlijk ook.
Hier laat ik het direct weer even bij, eerst even kijken of dit lukt.
groetjes!
dorien
06 Januari 2008 - 16:34
Johan Nijp:
Het werkt in ieder geval! -
06 Januari 2008 - 16:35
Ann:
HOI Dorien,
Wat een gedoe zo zonder internet. Zou je je berichten aan joop (jam.deijs@het net.nl) en aan mijn prive mail (ann.fritzsche@hetnet.nl) willen sturen? De noorderpoortmail mag er wel uit, die zit toch alvaak vol.
k denk dat ik in februari een nieuw prive mailadres krijg, maar dat hoor je dan wel tegen die tijd. Van de week zat ik mijn mailbox op te ruimen en vond alle frankrijk mailtjes, toch wel grappig.
PS wanneer is Stefan jarig en wat is zijn adres/ tel nr? (f of PH??)
Heb je ook het nieuwe adres van Bas nog voor mij?
Groetjes, ann
06 Januari 2008 - 21:19
Dorine:
gelukt!!!!! -
07 Januari 2008 - 07:34
Narrator:
hallo dorien,
leuk om weer van jou te horen. veel succes met de studie aldaar. ik wordt natuurlijk graag op de hoogte gehouden. reageren zal misschien niet altijd lukken, maar dat mag de pret niet drukken.
groeten uit bodegraven. -
07 Januari 2008 - 19:59
Josefine:
gefeliciteerd het lukt! Je bent een stuk technischer dan mij ;P -
09 Januari 2008 - 15:58
Stephan:
Leuk leuk:) ben benieuwd hoor, ga je site goed volgen!
Weet ik meteen wat me te wachten staat van de zomer;)
Liefs -
09 Januari 2008 - 16:59
Carolin:
Hey Dorien!!!
Now, it is your turn to go out into the far world!
It must be exciting after one year of waiting!
I´m back in Munic and stay now at my parents home. Still I´m looking for a job.
here is my new address: carowiesenkind@gmx.de
I wish you all the best and hope to hear from you soon.
Yours,
Carolin -
09 Januari 2008 - 19:25
Dorine:
He Dorien: wanneer begin je met je schrijverijen? Wil je de voorbereidingen niet ook al meenemen? Leuk voor later.