momentje stilte
Blijf op de hoogte en volg dorien
30 Mei 2008 | Zuid-Afrika, Wilderness
Afgelopen week vond ik een opgefrommeld groen propje in de doeken van de bank. Bij nadere identificatie bleek het te gaan om mijn goede vriend Gregorius waar ik een sterke mentale band mee had.
Hierbij wil ik zijn leven niet ongemerkt voorbij laten gaan zoals dat van de meeste bidsprinkhaanmannen, maar hem bedanken voor zijn steun tijdens mijn nachtelijke studie-uurtjes. Zijn aanwezigheid maakte ze altijd een stukje gemakkelijker.
Gregorius, je zult voor zeker een jaartje in mijn hart blijven en ik hoop dat ik je zoon of dochter snel mag vinden.
dorien
ps. het is de moeite van het vermelden waard dat Gregorius ook na zijn dood nog vrienden maakte, de kippen hebben van hem genoten.
30 Mei 2008 - 07:53
Roos:
Gecondoleerd Dorien, met dit vreselijke verlies.
Ik hoop voor je dat je hem snel herenigen met zijn familie. De kunnen hem dan in alle rust achterlaten! ;)
Liefs, Roos -
30 Mei 2008 - 09:55
Miriam:
Gecondoleerd, hopelijk vind je snel een nieuw maatje voor de nachtelijke uurtjes...
Groetjes Miriam -
31 Mei 2008 - 19:52
Dorine:
brrrr, zie ik je daar met een slang om je nek???
Wat fijn dat de kippies nog een echte sprinkhaan mochten eten. -
01 Juni 2008 - 10:56
Trudy:
Hoi Dorien,
Jij bent ook voor geen kleintje vervaard. Het is altijd vreselijk om een goede vriend te moeten verliezen. Ik hoop dat er weer snel iets in jouw leven komt wat dit verlies kan vervangen. Liefs Trudy.